How to Manage to Get a Good Shot for Your Pet Portrait

Hoe te beheren om een ​​goede foto te maken voor uw huisdierenportret

Het kan moeilijk zijn om foto's van uw huisdier te maken voor uw huisdierportretten. Je huisdier is mogelijk een camera-verlegen of hij kan gewoon niet graag worden vastgelegd door een camera. Om je dierenportret perfect te maken, zijn er verschillende tips voor jou om te overwegen.

Stappen

Train uw huisdier zodat het zich nooit op afstand zal houden van de digitale camera. Uw huisdier hoeft voor de training niet ingeschreven te zijn in een huisdierschool. Je kunt hem leren met een basisopdracht zoals staan, blijven, liggen of zitten. In dit geval, voor je mooie portretten, heb je vooral geduld nodig.
Houd er rekening mee dat het niet verstandig is om uw huisdier te dwingen een camera voor de portretten van huisdieren onder ogen te zien en dit zal alleen maar een negatief resultaat opleveren. Als je foto's van je huisdier wilt maken, probeer het dan terwijl hij ontspant of zelfs aan het spelen is. Het is aan te raden om je camera altijd mee te nemen, zodat je deze foto's perfect kunt maken voor portretten van dieren wanneer je een goede timing ziet.
Gebruik je flitser niet. Huisdieren in de natuur houden niet van de flits van de camera. Als je het voor verlichting gebruikt, leren ze zich te verstoppen of weg te rennen wanneer ze je camera zien. Bovendien wordt het gebruik van een natuurlijk licht nog steeds aangemoedigd voor de perfecte portretten voor huisdieren.
Als uw huisdier al een camera-verlegen is, probeer dan zo discreet mogelijk te doen door uw huisdier niet zo duidelijk te maken dat u iets van plan bent. Je kunt geweldige portretten van dieren krijgen door gewoon het juiste woord te zeggen, op de juiste toon van een huisdier.
Als je gefrustreerd raakt, moet je een pauze nemen. Als je de hele dag moe bent van het fotograferen, onthoud dan dat je geliefde huisdier met je speelt. Verspil je dag nooit vanwege je frustratie in de eerste stap van je portretten. Je moet voorkomen dat je schreeuwt of tegen de deur bonst. Patiënt is in dit geval een deugd. Dus ontspan, neem een ​​pauze en begin opnieuw voor continu-opnamen.
Onthouden: oefen geen druk uit op uw huisdier om de camera onder ogen te zien. En je moet je voorbereiden op de negatieve resultaten bij je eerste poging voordat je een goede krijgt. Met een digitale camera heb je veel ruimtes voor vallen en opstaan. U kunt uw favorieten selecteren voor uw portretten en u kunt de rest weggooien.