Over ons

Over onze publicatie

Darsnek-Gmbh is de naam van de wereld in het uitgeven. Van tijdschriften en boeken tot kaarten en uitgebreide digitale inhoud, Waar geeft alles wat je nodig hebt vanuit een lokaal perspectief. Elk jaar vertrouwen miljoenen lezers op Darsnek-Gmbh voor actuele informatie over waar te gaan en wat te zien in meer dan 100 steden over de hele wereld. Dynamische inhoud gemaakt door lokale editors biedt essentiële eetgelegenheden, winkels, attracties, entertainmentopties en meer, allemaal vanuit het oogpunt van een insider.

Onze digitale producten

Digitaal universum Darsnek-Gmbh is de eerste stop voor slimme lezers. Onze website is de begeleidende tool voor slimme internetlezers. Voor steden over de hele wereld kunnen reizigers dingen vinden om te doen, plaatsen om te eten, waar te winkelen, entertainmentopties en evenementen. Tijdige verhalen en bloginhoud, plus een bron van meer dan 50.000 dingen om te doen voor mensen, in combinatie met onze grappige blogs, maakt ons een nuttige bron voor het publiek van vandaag.

Onze printproducten

Ons tijdschrift, onze gastenlijst, gesponsorde inhoud, abonnementsopties en nieuws maken allemaal deel uit van de diverse familie die de informatie bereikt die ze nodig hebben tijdens het verkennen van de stad of het lezen. Slimme, originele inhoud, prachtige fotografie en gedetailleerde kaarten bestrijken elk facet van de ervaring, van de populairste must-try restaurants en buiten de gebaande paden tot basics zoals transport, accommodatie en navigatie.

Bel ons voor meer informatie of om advertentietarieven aan te vragen. We sturen u een bevestigingsmail met downloadinstructies voor de mediakit die u heeft aangevraagd.